Metaalafval container

Metaalafval container

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf waar u terecht kunt met uw metaalafval? Dan bent u bij Verhagen Metaal Recycling aan het juiste adres. Verhagen Metaal Recycling is een bedrijf dat zich al heel wat jaren bezighoudt met het verzamelen van metaalafval en de recycling daarvan. Omdat Verhagen Metaal Recycling al jaren een bekend begrip is in de metaalhandel, komen er ook al heel wat jaren verschillende particulieren en bedrijven hun afval bij ons inleveren tegen concurrerende dagprijzen. Heeft u grote hoeveelheden metaal waar u vanaf moet, maar beschikt u niet over het juiste transport of inzamelsysteem? Verhagen Metaal Recycling voorziet u graag van de juiste metaalafval container. Zowel voor particulieren als bedrijven is deze dienst beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen bepalen we welk soort container het meest geschikt is. Verhagen Metaal Recycling plaatst de containers alleen op afspraak. Belt u vroeg in de ochtend? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag de metaalafval container nog brengen, ophalen of omwisselen (indien nodig).

Gratis metaalafval container bij Verhagen Metaal Recycling

Indien u wenst gebruik te maken van een metaalafval container, dan helpen we u graag verder. U kunt de metaalafval container bij ons bestellen. Wij zullen deze dan op de gewenste locatie bij u afleveren. Wanneer de metaalafval container helemaal gevuld is, zullen wij hem weer ophalen en het afval op de juiste manier verwerken. Verhagen Metaal Recycling levert metaalafval containers tussen de 200 en 4000 liter. Tevens bieden wij stapelbakken ter beschikking om de verschillende soorten metalen al op de werkvloer te sorteren. De containers kunnen worden voorzien van inbraakveilige sloten en of vloeistofdichte vloeren.

Bestel nu uw metaalafval container!

Heeft u een metaalafval waar u van af moet en bent u op zoek naar een metaalafval container? Maak dan nu gebruik van onze metaalafval containerservice! Neem bij interesse contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Containerservice aanvragen

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Stel uw vraag

Metaalafval container

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Direct contact

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Copyright © 2024 Verhagen Metaal Recycling | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM