Metaalafval inleveren tegen goede metaalprijzen
Metaalprijzen

Metaalafval inleveren tegen goede metaalprijzen

Metaalafval inleveren? Op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het recyclen van uw metaalafval? De juiste prijzen krijgen voor metaalafval? Dan bent u bij Verhagen Metaal Recycling aan het juiste adres. Verhagen Metaal Recycling is een bekend begrip in deze wereld. Het is een bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het inzamelen en recyclen van metaalafval, maar ook recycling van schroot en kabels, op een milieubewuste manier.

Al vele jaren helpen wij particulieren en bedrijven bij het recyclen van hun metaalafval. En dat levert hen veel geld op. Wij kunnen de mensen een goede prijs bieden voor de opbrengst van het afval. Wilt u van uw overmatige metaalafval af? En zoekt u een goede manier om dit in te zamelen? Wij helpen u graag! Er kunnen containers bij bedrijven worden geplaatst, geheel kosteloos!

Eerlijke metaalprijzen voor u als particulier of bedrijf

Verhagen Metaal Recycling zamelt afval van zowel particulieren als bedrijven in om zo te werken aan een beter milieu. Wij zijn niet alleen vakbekwaam, betrouwbaar en bieden u niet alleen de beste metaalprijzen, maar voor ons is het milieu net zo belangrijk als voor u. Kiest u voor Verhagen Metaal Recycling, dan is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Omdat wij de meeste werkzaamheden zelf uitvoeren en ons dat minder kost, kunnen wij de mensen meer bieden voor hun afval! Wij zorgen ervoor dat het afval klaar is om op de juiste manier te recyclen! Kortom; genoeg redenen om uw metaalafval bij ons in te leveren en er de beste metaalprijzen voor te krijgen.

Onze metaalprijzen

De metaalprijzen bij Verhagen Metaal Recycling zijn afhankelijk van een aantal factoren. Doordat wij zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer doen, zijn wij flexibeler en kunnen wij u flexibele metaalprijzen aanbieden. Twijfel dus niet en kies voor Verhagen Metaal Recycling om zo de beste metaalprijzen te ontvangen. Hieronder een klein overzicht van de prijzen die wij hanteren voor uw metaalafval:

  • Schroot: 0.10 per kg
  • Knipijzer: 0.12 per kg
  • Accu: 0.50 per kg
  • Brons: 3.40 per kg
  • Lood: 1.40 per kg

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Stel uw vraag

Metaalprijzen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Direct contact

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Copyright © 2024 Verhagen Metaal Recycling | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM