Schroothandel

Schroothandel nodig? 

Verhagen Metaal Recycling levert als schroothandel een belangrijke bijdrage als het gaat om recyclen van oud ijzer, schroot en non ferro metalen zoals: aluminium, zink, roestvrij staal, koper, messing, lood, kabels en meer. Door metaalafval volledig tot grondstof te recyclen, verlaagt de uitstoot van CO2 en vergroot de duurzaamheid. Laat ook uw bedrijf actief bijdragen aan een beter milieu en maak gebruik van onze schroothandel.  Samen zorgen we voor: 

  • Reductie van grondstoffen 
  • Verlaging van energieverbruik 
  • CO2-reductie 

Metaalafval organiseren 

Zorg dat uw schroot, oud ijzer en non ferro metalen op een georganiseerde manier op uw terrein wordt verzameld. U kunt bij onze schroothandel gebruikmaken van onze containerservice. Zo komt al het metaalafval op dezelfde plek te liggen en houdt u uw terrein schoon en overzichtelijk. Laat ons weten wanneer u de container nodig heeft, dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u op elk gewenst moment uw afvalcontainer laten plaatsen, omwisselen en legen. Ook zijn onze containers voorzien van een vloeistof dichte vloer.  

Metaalprijzen bij schroothandel 

De motivatie om op een duurzame manier met uw metaalafval om te gaan, groeit vast extra als u onze gunstige metaalprijzen ziet. Met de inkoop schroot en oud ijzer bieden wij u een goede prijs en zorgen wij ervoor dat uw metaalafval tot een nieuw bruikbare grondstof gerecycled wordt. Vooraf weten wat u krijgt voor uw kilo’s non ferro metalen en/of oud ijzer en schroot, vinden wij de normaalste zaak van de wereld.  De vrachtwagens die wij gebruiken voor het ophalen van uw non ferro metalen, oud ijzer en schroot worden ingezet op basis van uw hoeveelheid afval. Voor de kleinste truck gebruiken we een truck met een open laadbak en voor het grotere werk zetten we de truck met haakarmsysteem in. Neem contact met ons op en laat uw metaalafval op een veilige manier afvoeren. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Stel uw vraag

Schroothandel

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Direct contact

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Copyright © 2024 Verhagen Metaal Recycling | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM