Oosterhout

Oud ijzer en schroot inzamelen in Oosterhout 

Het recyclen van non ferro metalen, schroot en oud ijzer vraagt om inzet van een betrouwbaar bedrijf. Als schroothandel houden wij ons bij Verhagen Metaal Recycling bezig met het recyclen van metaal. Zo brengen we het afval terug naar een bruikbare grondstof, vergroten we de duurzaamheid en verlagen we de uitstoot van CO2. Lever ook een bijdrage aan het verlagen van energieverbruik uw metaalafval door ons te laten ophalen. 

Containerservice in Oosterhout 

Het verzamelen van non ferro metalen, oud ijzer en schroot verloopt soepel als u gebruikmaakt van onze containerservice. We plaatsen de container bij u op locatie en komen hem weer ophalen zodra u dit wenst. De containers zijn voorzien van een vloeistofdichte vloer. Afhankelijk van de grootte van de container en de daarmee gepaard gaande inhoud, zetten we een truck in die is voorzien van een haakarmsysteem of een open laadbak. 

Schroothandel voor metaalafval 

Laat uw non ferro metalen, oud ijzer en schroot in Oosterhout op een duurzame manier door ons recyclen. Verhagen staat garant voor: 

  • Veiligheid 
  • Service 
  • Transparantie 
  • Vakbekwaamheid 
  • Duurzaamheid 

Sta ook klaar voor de wereld van morgen en neem vandaag nog contact op met uw duurzame schroothandel. Laat u aangenaam verrassen door onze metaalprijzen die op dagelijkse basis worden samengesteld. Voor een goede indicatie van uw non ferro metalen, oud ijzer en schroot in Oosterhout kunt u alvast een kijkje nemen bij onze metaalprijzen. Transparantie over uw opbrengst is voor ons vanzelfsprekend. Zo ziet u ook op uw factuur de kiloprijzen voor uw schroot netjes vermeld staan.  

Draag uw steentje bij aan duurzaamheid 

Begin vandaag nog met het verduurzamen door uw metaalafval met behulp van Verhagen te laten ophalen. Kom met ons in contact voor het reserveren van uw container of het stellen van een vraag. Wij kijken graag met u mee welke container voor uw situatie het beste kan worden ingezet. Ons streven is binnen 24 uur uw container te plaatsen, maar ook te wisselen en te legen. 

Neem contact op

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Stel uw vraag

Schroothandel | Oosterhout

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Direct contact

Verhagen Metaal Recycling logo
Verhagen Metaal Recycling

Copyright © 2024 Verhagen Metaal Recycling | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM